Golfreizen Canada

Golfbanen in Alberta Canada

Golfbanen in Alberta, bron: Google maps

Alberta heeft verspreid over de provincie meer dan 300 golflocaties. Als echte golfliefhebber ben je daarom in Alberta zeker op je plek voor een onvergetelijke golfervaring.

Topkwaliteit golfbanen gecombineerd met prachtige natuur

De golfbanen in Alberta zijn van topkwaliteit en vrijwel zonder uitzondering zijn ze gelegen op de meest adembenemende locaties.
Maak bijvoorbeeld een golfrondreis door Southern Alberta en doe Waterton National Park aan. In Waterton National Park zie je vanaf de prairie de reusachtige Rocky Mountains opdoemen en je kunt er veel wildlife zien, zoals elanden en beren. Het Golf Waterton Lakes Golf Course is een uitdagende 18 holes baan. De ligging van deze baan, omgeven door het prachtige berglandschap, maakt het golfen een onvergetelijke ervaring.

Reis daarna door naar de Rocky Mountains en geniet van wat Banff en Jasper National Park je te bieden hebben. En laat je ook hier verleiden om te golfen op een of meerdere van de vele prachtige golfbanen.

Maak jouw onvergetelijke golfreis

Om jouw onvergetelijke golfreis te maken kun je het op verschillende manieren aanpakken. Regel alles zelf en kijk op sites als travelalberta.com en playgolfalberta.com welke golfbanen jij wilt aandoen. Combineer dit bijvoorbeeld met een rondreis door de badlands of de Rocky Mountains.

Een andere mogelijkheid is om je droomreis te boeken bij een gespecialiseerde reisorganisatie. Boek bijvoorbeeld een reis via Pinhigh Golftravel van de ANWB. Pinhigh is al 25 jaar gespecialiseerd in golfreizen en bieden een prima prijs/kwaliteit-verhouding.

 

logo Pinhigh Glof TravelPinhigh Golf Travel (van ANWB)

Echte golfliefhebbers boeken hun reis naar Canada bij Pinhigh Golf Travel. Geniet van de mooiste natuur en de beste golfbanen. Pinhigh Golf Travel heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van golfreizen en biedt de laagste prijsgarantie.

>> Pinhigh Golf Travel

Golfreizen Canada was last modified: augustus 16th, 2015 by admin