Fly-Drive Calgary 2019

Alle vrijheid met een Fly-Drive Calgary 2019

Ontdek Alberta en de Rocky Mountains op jouw manier!

Hert in Jasper National Park - tijdens fly drive door Alberta Canada

Hert in Jasper National Park

Een Fly-Drive vakantie naar Alberta is gemakkelijk en geeft je veel vrijheid. Het is een ideale manier om de prachtige natuur en de prairies van Alberta te ontdekken. Je boekt je vlucht, huurt een auto en wellicht een of meerdere overnachtingen in Calgary en je avontuur kan beginnen. In het voor- en naseizoen hoef je zeker niet alle overnachtingen vooruit te boeken. Dat kun je gewoon onderweg doen, zodat je op de dag zelf nog kan bepalen dat je toch iets ander wil doen.

Begin je reis bijvoorbeeld eerst met een aantal overnachtingen in Calgary. Verken de stad, breng een bezoek aan de Olympic Oval en schaats misschien zelf nog een rondje. Proef de cowboy-sfeer tijdens de Calgary Stampede of duik in het verleden in Heritage Park Historical Village. Trek daarna door richting de Rocky Mountains. Vanaf Calgary is dat op minder dan een uur rijden en geniet van de prachtige natuur in Banff -en Jasper National Park. Een mooie rondreis daarvoor is beschreven op de pagina ‘Rondreis Rocky Mountains‘.

Daal via Edmonton weer richting het zuiden, waarbij u geniet van wat de prairie te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld ten oosten van Calgary naar Drumheller of Blackfoot Crossing Historical Park.

bbi-travel-logoFly Drive Calgary KLM

Ook bij BBI kun je terecht voor het boeken van jouw Fly Drive Calgary. Je vliegt met KLM en de auto huur je bij Alamo.

>> Bekijk de mogelijkheden

Auto huren

Belangrijk bij een Fly-Drive reis is natuurlijk de auto. Verdiep je daarom even in de tips voor het huren van een auto. Heb je namelijk wat minder budget kijk dan goed naar het seizoen waarin je jouw reis wil maken. In het hoog seizoen zijn de tarieven een stuk hoger en last-minute een auto huren is duur. Vooruit plannen kan je een hoop geld schelen! Lees ook de tips over leeftijd, rijbewijs en betalingsmogelijkheden bij het huren van een auto.

Meer gemak met een Fly-Drive arrangement naar Calgary

Indien je liever met gemak wil reizen en niet alles zelf wil regelen, dan kun je natuurlijk ook een Fly-Drive arrangement boeken bij een van de vele aanbieders. Zij regelen dan je vlucht, de auto en de een of meer overnachtingen in bijvoorbeeld Calgary. Vervolgens kun je op eigen gelegenheid Alberta gaan ontdekken. Veelal is het ook mogelijk om een Fly-Drive arrangement te combineren met een autorondreis waarbij de overnachtingen dan voor je zijn geboekt, maar je wel op eigen gelegenheid reist.

TUI logoFly & Camper Calgary

Ontdek de Rocky Mountain met een camper van Fraserway. Bij TUI boek je jouw vlucht, camper en eerste hotelovernachting in een keer.

>> Bekijk de mogelijkheden

Fly-Drive Calgary 2019 was last modified: november 19th, 2018 by admin