Autorondreizen Canada

Autorondreizen in Alberta Canada

Autorondreizen zijn een populaire manier om Alberta te ontdekken. En dat is niet voor niets. Door middel van een autorondreis ontdek je de mooiste plekken van deze prachtige provincie. Autorijden in Alberta is een bijzondere ervaring. De wegen zijn goed en er zijn veel mooie plekken te ontdekken.

Icefield Parkway bij schermering - tijdens autorondreizenVooral in het zuiden van Alberta is het wegennet erg uitgebreid. Er zijn twee grote routes in Canada die Alberta doorkruisen. Dit zijn de Trans-Canada Highway en de Yellowhead Highway. Daarnaast heeft Alberta nog ongeveer 700km aan autosnelweg. Veruit de mooiste snelweg van Alberta loopt dwars door de Rocky Mountains. Volg Icefield Parkway en ontdek de overweldigende natuur  en probeer zoveel mogelijk wildlife te spotten. Misschien behoor je tot de gelukkige die de ‘big-five’ zien: herten, elanden, wapiti, wolven en beren. De autorondreis Rocky Mountains biedt een mooie beschrijving van wat je kunt verwachten.

Reist u met een reisorganisatie dan zit de autohuur soms inbegrepen. Maar je kunt het huren van een auto natuurlijk ook zelf regelen. Bij de luchthavens van Calgary en Edmonton vind je verschillende autoverhuur bedrijven die je verder kunnen helpen. Lees ook de tips over het huren van een auto.

Tip: 15-daagse B&B autorondreis

Geniet van een prachtige rondreis door Alberta en British Columbia. Je overnacht in zorgvuldig geselecteerde B&B’s. Waardoor je elke dag weer uitgerust kunt genieten van de bijzonder ruige natuur.

Deze reis is aangeboden door BBI Travel vanaf €1.198,00.

>> Bekijk deze reis

Boek jouw rondreis

Kijk onder Reisorganisaties voor een overzicht van aanbieders. Alle aanbieders zijn geselecteerd op hun aanbod, kwaliteit en prijs en ze zijn allemaal bij de ANVR en SGR aangesloten.

>> Bekijk de Reisorganisaties

Autorondreizen Canada was last modified: november 19th, 2018 by admin