Reistips

Een vakantie naar Alberta is onvergetelijk. Het is echt een unieke ervaring en Alberta heeft veel te bieden. In steden als Calgary, Edmonton, Banff en Jasper is veel te doen en zijn ieder echt uniek. In de Rocky Mountains kun je genieten van de prachtige natuur en wildlife en op de prairies proef je de sfeer van het Wilden Westen. Maar een reis naar Alberta moet je wel goed voorbereiden, daarom staan er op deze website een heel aantal bruikbare reistips.

Tips auto huren

Veel vakantiegangers ontdekken Alberta en de Rocky Mountains per auto. Waar moet je aan denken bij het huren van een auto? En kun je die eigenlijk wel zonder creditcard huren? Op de pagina ‘auto huren‘ lees je meer.

Geldzaken

In Canada┬áis de Canadese dollar het betaalmiddel. Het is handig om wat contant geld bij je te hebben, maar vaak zulk je met een bankpas willen betalen. Maar wordt je bankpas eigenlijk wel geaccepteerd in winkels in Canada of heb je daar een creditcard voor nodig? Je leest het op de pagina ‘geldzaken‘.

Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en natuurlijk ga je er niet vanuit dat er op je vakantie iets gebeurt. Oeps, de bagage komt niet aan, wat nu? Heb je je reis wel goed verzekerd? En binnen hoeveel dagen na het boeken van je reis moest je nu ook alweer je annuleringsverzekering geregeld hebben? Antwoorden op deze vragen vind je op de pagina ‘verzekeringen‘.

Reistips was last modified: november 17th, 2014 by admin