Heritage park Calgary

Bezoek Heritage Park Historical Village

Heritage park is Canada’s grootste levende openlucht museum. Breng een bezoek aan dit gereconstrueerde pioniersdorp en duik de tijd van het ‘wilde westen’ in.

Beleef de geschiedenis in Heritage Park Calgary

In het Heritage Park beleef je de geschiedenis. Alles ziet eruit, ruikt, proeft en klinkt naar het wilde westen. Het park bestaat uit vier delen. Voor de ingang van het park vind je Heritage Town Square. Bezoek de winkels, het restuarant, natuurpark en het Gasoline Alley Museum. Hier vind je echte oldtimers uit de jaren 1930 t/m 1950.

Voor Heritage Town Square hoef je geen toegang te betalen.

Eenmaal door de hekken van Heritage Park is het park ingedeeld in drie tijdsperioden:

  • Heritage Park Historical Village

    Bezoek aan de drukkerij in Heritage Park

    1900s Living Historical Village: Maak een rit met de authentieke stoomtrein. Bezoek de in gebruik zijnde drukkerij, hoefsmid, ijswinkel en bakerij. En leef mee met de gekostumeerde personages die deze tijd laten herleven.

  • 1880s Pre-Railway Settlement: beleef de hoe de eerste pioniers zich vestigden in West-Canada. Neem een kijkje in hun huizen en leer over hun werk en levenstijl.
  • 1860s Fur Trading Fort and First Nations Encampment: dit gebied representeert de plaatsen waar de indianen (first nations), ontdekkingsreizigers, handelaren en pioniers samen kwamen en geven je een blik in het leven van toen.

Toegang Heritage Park Historical Village:

  • Openingstijden: ‘s zomers (mei tot oktober) 9.30-17.00 uur. In het voor- en najaar alleen open op zaterdag en zondag.
  • Prijs: ca. 26 CAD voor volwassenen, vanaf 13 CAD voor kinderen.

Plan je bezoek via de site van Heritage Park Historical Village.

 

Heritage park Calgary was last modified: november 6th, 2016 by admin